Nejnovější recenze ze sekce Lisovací technika
- odpovídá popisu
- příznivá cena
Matabro MB-P30TAH
Pavel Malý
Přidáno: 12. prosince 2024
(naposledy upraveno 12. prosince 2024)
Zakoupeno v Svářečky-obchod.cz
Ochota, rychlost
pro pouziti v garazi urcite vynikajici pomocnik s ohledem k cene a jednoduchosti, pro profi bych volil nejakou vyssi radu obchod ma vyber dostatecny
- Kvalita za rozumnou cenu a dobrý výkon lisu
- Dobrý pomocník do dílny a do garáže, zabere minimum místa a udělá kus práce.
- Dvoudílná trubka na ovládání lisu je tak pro děti do mateřské školy, musel jsem si udělat jinou, ale vzhledem k ceně produktu je to maličkost.
Celkově vzato dobrý výrobek za rozumnou cenu.
Koupil jsem tento výrobek jako nejlevnější variantu s minimálním očekáváním. Přesto je DOP1000 od Holzmanna ještě o trochu horší, než se dalo očekávat. Nutno strojně upravit některé díly, aby bylo možno lis používat.
Spokojen
- Funguje !
- Žádný problém !
Vše v dobré kvalitě .
- Robustní konstrukce
- Dílenské zpracování je odfláknuté, např. křivě přivrtaná destička držící vřeteno
- Chybí způsob pro uchycení různých lisovacích profilů na konci vřetene, např. Vevor tam má 10mm díru
Lis funguje
Geko G02094
Přidáno: 23. srpna 2024
(naposledy upraveno 6. září 2024)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
- Poměrně jednoduchá a lehká konstrukce je skladná a nezabírá zbytečné místo, i tlak 8 t by měl být pro běžné montážní práce postačující - to se ukáže časem.
- Neobsahuje žádné lisovací nástavce, bude nutné si je vyrobit.
Myslím, že tentovýrobek poskytuje uživateli za málo peněz hodně muziky!
Výhoda - Univerzální lis do dílny,nebo garáže,hydraulický válec se dá posunovat do stran,výhoda pro nepravidelné součásti,nebo obrobky.
Nevýhoda - Šroubové spoje u tlakoměru a hydraulické hadice jsem musel utěsnit teflonovou páskou
- jj
Účel, objednaný lis s malými úpravami splňuje. Spokojenost.
- jake klady? Nerozumim otazce... nejlevnejsi 20t lis na trhu, tak snad ta panenka vydrzi dva patky a tri nedele...
- nesouose diry, takze jsem musel dovybrusovat rucne pilnikem
- krive navarene celo spodni rozepre a ta se tak krouti a mirne lis naklani :D :D
- spodni rozepre je o 6cm delsi nez horni dil, do ktereho tlaci panenka a tudiz nahore je pracovni plocha 50cm a dole 56 :D :D takze to musim zkratit a svarit zpet,
- srouby pevnosti 4.8 , to je mozna maslo po vytazeni rano z lednice tvrdsi. (koupil jsem 10.9 pevnost, ale necham tam ty 4.8 a uvidim, o kolik se prohnou, dle tabulek by meli az o 1mm)
- a ze prisly dily v jinych barvach nez je na jakemkoli obrazku sehnatelnem na netu, sere pes!
jo, na to ze to bude lisovat dvakrat rocne a pak se na to bude prasit je to dobry.. vyjma teda casu straveneho nad upravami..
- Jednoduché sestavení, funguje skvěle.
- lis za rozumnou cenu
- Odolnost,kvalita
- 30t není reálné s těsněním hadic které jsou součástí dodávky,max tak cca 10t,
- nebyl plánek sestavení
Jednoduchost, zpracování.
- Dobrá cena.
- Zpracování horší, ale vypadá zatím funkčně. Nevím zda jej v Polsku vyrobili nebo přebalili Činu, zázraky nečekejte, ale není to tak strašný. Návod jen v polštině a angličtine,ale asi to nejde slozit blbě. Zabaleno v preklizkove bedne celkem slusne.
- Na youtube je video o něco vyšší třídy:
- Hydraulický lis Redats H-370 - sestavení a dojmy zde dost podobné (manufaktura TOKO)
- //youtu.be/jROt0YtOkRw
- Lis s pístnicí a stejný výrobce.
- Ty kolečka jsem si před sestavením přidal také.
- V cenové relaci asi nic moc lepšího
Splňuje vše co se dá od něj očekávát. Byl použit při GO zadní nápravy osobního vozu vše zvládl bez problémů.
Nevýhoda zatím nenalezeny.